banner
O nama

sjaj


"Specijalizirani smo za izradu metalne keramike, keramičkih kruna i mostova, bezmetalne keramike, E-max keramike, Wieland Cirkon keramike, kombiniranih radova i implantata."


Izrađujemo visokokvalitetne fiksne i mobilne protetske nadomjestke, koristeći samo najkvalitetnije materijale i opremu, kako bi osigurali završni proizvod koji je superiorniji u kvaliteti i vjerna kopija prirodnih zubi. U uskoj suradnji s ordinacijama Dentalne medicine planiramo svaki individualni slučaj i to je za nas preduvjet za uspješan funkcionalan i estetski rad i uspjeh.

 

Materijali


"Trajnost, udobnost i sigurnost za sve protetske radove."


Neovisno o tome radi li se o prešanom, ljevanom, frezanom, skeniranom ili modeliranom radu, imamo odgovarajući materijal i potrebno znanje obrade tog materijala. Činjenica da koristimo isključivo provjerene i certificirane materijale ulijeva povjerenje naših klijenata.

 

LaserMalting


"Uz pomoć našeg partnera CADdent iz Augsburga izrađujemo metale za krunice i mostove tehnologijom Laserskog taljenja metala."


Izuzetna preciznost, kvalitetno obrađen metal. Metalne konstrukcije izrađujemo od CoCr i Titana.

Dentalnim laboratorijama koji žele vrhunsku kvalitetu svojih radova vršimo uslugu i izradu krunica i mostova, tehnologijom Laserskog taljenja.

S nama razgovarate kao "kolega s kolegom."!

Obratite nam se s povjerenjem!

Najnovije

Zubni Laboratorij Tomas postao zastupnik CADdent-a

CADdent - najbolja svjetska tehnologija od sada i u Hrvatskoj! Vrhunska laserska tehnologija i najveća peciznost ikada od 1.1.2014. dostupni su i u Zubnom laboratoriju Tomas

Galerija